Over Praktijksteun

Over Praktijksteun

Het congres voor de POH-GGZ ‘van Dromen naar Doen’ wordt georganiseerd door Praktijksteun.

Praktijksteun levert en organiseert (POH-)GGZ-zorg in en rondom de huisartsenzorg. De pijlers ‘continuïteit van zorg voor de praktijk’, ‘ervaren kwaliteit van zorg voor de patiënt’ en ‘werkplezier voor de professional’ staan hierbij centraal.

Goede samenwerking binnen het GGZ-netwerk is essentieel. Vanuit onze dienstverlening werken wij nauw samen met de POH-GGZ (Jeugd), huisartsenpraktijken, regionale huisartsenorganisaties, gemeenten en andere (zorg)professionals in het GGZ-netwerk. In diverse regio’s zijn wij actief met het mee vormgeven en optimaliseren van de regionale samenwerking. Hiernaast denken we als partner actief mee en adviseren we over de (GGZ-)zorg van vandaag en morgen.

Veel waarde hechten we aan goed werkgeverschap. Ons team met POH-GGZ (Jeugd) ondersteunen we zo optimaal mogelijk in hun werk. Dit doen we met coaching, 1-op-1 begeleiding, scholing, intervisie, oprechte aandacht voor de persoon én inmiddels nu ook voor vierde jaar: hét congres voor de POH-GGZ. We weten namelijk uit ervaring dat een professional op deze manier de best passende zorg kan leveren. En dat is waar we het uiteindelijk samen voor doen!

Meer weten over Praktijksteun?

Ga dan naar:
www.praktijksteun.nl

Of neem contact met ons op via: