Locatie

's-Hertogenbosch

Verkadefabriek

We verwelkomen je graag bij de Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch

Boschdijkstraat 45
5211 VD, ‘s-Hertogenbosch
www.verkadefabriek.nl

Lang geleden rolden in de Verkadefabriek de frou-frou’s en café noirs van de lopende band. In 2004 opende de ‘nieuwe’ Verkadefabriek haar deuren; een culturele hotspot met de industriële looks van een fabriek. De achttienduizend gele vloertegels zijn stuk voor stuk verwijderd, schoongemaakt en teruggeplaatst om de karakteristieke sfeer van de biscuitfabriek te behouden.

Kortom, een locatie waarin beweging zichtbaar is! Deze bijzondere locatie is inmiddels dé culturele ontmoetingsplek van ‘s-Hertogenbosch én op 29 mei de plek waar wij aan de slag gaan met de beweging naar toekomstbestendige (POH-)GGZ, aan de hand van het thema ‘van Dromen naar Doen’. 

 

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Vanaf het station in 's-Hertogenbosch is het maar 10 minuten lopen naar de Verkadefabriek. Plan voor je bezoek je route via 9292ov.nl.

Parkeergelegenheid

Rondom de Verkadefabriek is er voldoende parkeergelegenheid. Het gebouw beschikt over drie parkeerterreinen: achter het pand (P1), aan de Tramkade (P2) en aan de Veemarktweg (P3). Op alle drie de terreinen kun je op 29 mei parkeren. Om uit te rijden ontvang je een uitrijkaart.